Skip links

Νέο Ford Fiesta ST

Το νέο Ford Fiesta ST είναι ακόμα πιο ισχυρό και πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση από ποτέ. Αφεθείτε στις επιδόσεις του!

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
5,0-6,6* 100-200* 108-290*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD FIESTA ST

Το νέο Fiesta ST τροφοδοτείται από έναν πανίσχυρο βενζινοκινητήρα EcoBoost 1,5 λίτρων. Η ήδη εντυπωσιακή του αποδοτικότητα ενισχύεται από ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό, έναν κύλινδρο που απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν είναι απαραίτητος για μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου. Μια σειρά επιπλέον τεχνολογικών συστημάτων βοηθούν να ενισχυθούν οι επιδόσεις του αυτοκινήτου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Fiesta ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Αφεθείτε στις επιδόσεις του

Το νέο Fiesta ST είναι ακόμα πιο ισχυρό και πιο διασκεδαστικό στην οδήγηση από ποτέ. Ο νέος 3-κύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.5L τεχνολογίας EcoBoost αποδίδει ιπποδύναμη 200PS, ροπή 290Nm στις 1750 σαλ. και 0-60 σε 6,5 δευτερόλεπτα. Η απενεργοποίηση του ενός κυλίνδρου εξαρτάται από την ταχύτητα και το φορτίο του κινητήρα. Μόλις απενεργοποιηθεί ένας κύλινδρος, οι δύο άλλοι κύλινδροι που απομένουν, λειτουργούν με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου, ενώ η απενεργοποίηση του ενός κυλίνδρου δεν καταναλώνει ενέργεια στον χρόνο της συμπίεσης. Παράλληλα η παρουσία ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμού ολίσθησης ενισχύει την πρόσφυση και τον έλεγχο όταν το χρειάζεστε περισσότερο.

Fiesta ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ταχύτερη εκκίνηση

Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια σταθερή εκκίνηση και να μεγιστοποιεί την επιτάχυνση από στάση, το νέο Ford Fiesta ST είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου εκκίνησης (Launch Control). Ρυθμίστε τον κινητήρα σε μέγιστες στροφές/λεπτό και μπορείτε να πατήσετε το γκάζι τέρμα, ενώ το αυτοκίνητο διατηρεί τις επιθυμητές στροφές/λεπτό.

Επιδόσεις και Αποδοτικότητα

Fiesta ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Καθαρή, αλλά και βελτιωμένη ισχύς

Η εξαιρετική απόδοση του Fiesta ST ενισχύεται από τον νέο 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5L τεχνολογίας EcoBoost. Ο κινητήρας χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου, turbo χαμηλής αδράνειας μικτής ροής, σύστημα διπλής έγχυσης καυσίμου (έμμεσος-άμεσος ψεκασμός) και τεχνολογία διπλού ανεξάρτητου μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων (Ti-VCT). Το αποτέλεσμα είναι ότι το νέο Fiesta ST αποδίδει ιπποδύναμη 200PS, ροπή 290Nm στις 1750 σαλ. και η επιτάχυνση 0-100km/h επιτυγχάνεται σε 6.6 δευτ.

Fiesta ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Η πιο έξυπνη επιλογή diesel

Όποια μουσική κι αν προτιμάτε, αξίζει να την ακούτε έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Το νέο Fiesta ST σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Γιατί; Γιατί είναι διαθέσιμο με το ηχοσύστημα B&O PLAY. Αυτό το premium ηχοσύστημα των 675 watt προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω των 10 ηχείων και του woofer και του subwoofer που διαθέτει. Επίσης, αυτό το προηγμένο τεχνολογικό σύστημα έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και ρυθμιστεί ειδικά για το Fiesta από τους ειδικούς ήχου της B&O PLAY. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση και απολαύστε τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σας.

Fiesta ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Οδηγήστε σαν επαγγελματίας

Η φωτεινή ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων έχει σχεδιαστεί για καλύτερες επιδόσεις και αλλαγές ταχυτήτων. Αυτό το κόκκινο λογότυπο ST έχει τοποθετηθεί ιδανικά στο στροφόμετρο και ανάβει για να σας ενημερώσει πότε είναι η ιδανική στιγμή να αλλάξετε ταχύτητα.

Ford Fiesta ST Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Fiesta ST

Fiesta ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο