Skip links

Νέο Ford Focus ST

Κορυφαίο με υψηλές επιδόσεις

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
4,5-8,2* 120-280* 180-420*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD FOCUS ST

Το Focus ST προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία Focus.

Focus ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Η δύναμη συναντά την κομψότητα

Το Focus ST προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία Focus. Τα Προφίλ Οδήγησης Slippery/Wet, Normal, Sport και – για τα μοντέλα που εφοδιάζονται με το Performance Pack – Track προσαρμόζουν τα συστήματα eLSD, CCD, EPAS, την απόκριση του γκαζιού, τη χαρτογράφηση που ελέγχει τις αλλαγές σχέσεων του αυτόματου κιβωτίου, το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου της ευστάθειας του αμαξώματος, το ηλεκτρονικό σύστημα αναβάθμισης του παραγόμενου ήχου (ESE) και τις ρυθμίσεις του συστήματος κλιματισμού σύμφωνα με το εκάστοτε οδηγικό σενάριο. Από το διακόπτη “Sport” στο τιμόνι επιλέγεται το αντίστοιχο mode, ενώ ένα ακόμα μπουτόν “Mode” επιτρέπει στους οδηγούς να κάνουν γρήγορο scroll στα Προφίλ Οδήγησης. Αυτό είναι ένα Focus που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση αλλά και για παιχνίδια στην πίστα.

Focus ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κατασκευασμένο για υψηλές αποδόσεις

Αυτό είναι το πιο ισχυρό, πιο γρήγορο και πιο διασκεδαστικό Focus ST που κατασκευάστηκε ποτέ. Με έως 280 ίππους και ροπή 420 Nm, το ολοκαίνουργιο Focus ST μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα. Ο μοντέρνος αποθηκευτικός χώρος έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια ώστε να κάνει την οδήγηση απολαυστική, είτε βρίσκεστε στον αυτοκινητόδρομο είτε στην πίστα. Για πρώτη φορά, το electronic limited-slip differential (ηλεκτρονικό διαφορικό) μεγιστοποιεί τον έλεγχο και σας επιτρέπει να νιώθετε κάθε στροφή.

Έξυπνη τεχνολογία ασφάλειας

Focus ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ισχυρό σύστημα πέδησης

Σημαντικές αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο σύστημα πέδησης του νέου Focus ST εξασφαλίζοντας κορυφαία αποτελεσματικότητα και αντοχή. Οι διαστάσεις των εμπρός δίσκων έχουν αυξηθεί στα 330 mm x 27 mm χρησιμοποιώντας διπίστονες δαγκάνες – οι πίσω έχουν διάσταση 302 mm x 11 mm. Η συνολική απόδοση του συστήματος πέδησης του νέου Focus ST δοκιμάστηκε κάτω από τις ίδιες απαιτητικές διαδικασίες που χρησιμοποιήθηκαν στο Ford GT, ενώ η αντοχή του στην παρατεταμένη χρήση αποδείχτηκε τετραπλάσια από εκείνη του Focus ST προηγούμενης γενιάς.

Focus ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Έξυπνο, άνετο και ευρύχωρο

Το ηλεκτρικό χειρόφρενο είναι μια απλή προσθήκη που διαθέτει ορισμένα εκπληκτικά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, σας προσφέρει περισσότερο χώρο στην καμπίνα, εφαρμόζεται πιο εύκολα και τα φρένα δεν απαιτούν τόσο τακτικό σέρβις. Ενώ για την εφαρμογή του χειρόφρενου, απλά πατήστε ένα κουμπί στην κεντρική κονσόλα.

Focus ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών, χρησιμοποιεί τεχνολογία ραντάρ και κάμερας για να ανιχνεύει τα οχήματα στο δρόμο μπροστά σας. Σε περίπτωση ανίχνευσης οχήματος, πεζού ή ποδηλάτου, το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να σας προειδοποιεί στην περίπτωση πιθανής σύγκρουσης. Εάν δεν αντιδράσετε εγκαίρως, το σύστημα μπορεί να ασκήσει έως και πλήρη ισχύ στα φρένα για να βοηθήσει να περιοριστεί η σοβαρότητα ή να αποφευχθούν ορισμένες μετωπικές συγκρούσεις.

Ford Focus ST Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Focus ST

Focus ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο