Skip links

Νέο Ford Galaxy

Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
6,2-6,6* 150-190* 200-370*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD GALAXY

Σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση. Διαθέτει 7 εργονομικά καθίσματα, για μέγιστη άνεση. Ένα ευέλικτο εσωτερικό για βελτιωμένο χώρο αποσκευών. Καθώς και ένα εξελιγμένο ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect, για να παραμένετε συνδεδεμένοι σε κάθε σας διαδρομή. Το νέο Ford Galaxy ικανοποιεί κάθε προσδοκία.

Galaxy - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Έλεγχος της ταχύτητας που μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα

Το έξυπνο, αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) με σύστημα Stop & Go (με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τόσο την ταχύτητά σας όσο και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εάν ανιχνεύσει επιβράδυνση της κυκλοφορίας, το σύστημα θα διατηρήσει την προκαθορισμένη απόστασή σας σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την επιθυμητή ταχύτητα. Μπορεί ακόμη και να σας σταματήσει τελείως σε συνθήκες μεγάλης κίνησης. Όταν απελευθερωθεί ο δρόμος μπροστά από το αυτοκίνητό σας, το σύστημα επιταχύνει αυτόματα στην προεπιλεγμένη ταχύτητα, γεγονός που το κάνει ιδανικό για να αντέξετε την συνωστισμένη οδήγηση των αστικών κέντρων.

Galaxy - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πεζών

Το Pre-Collision Assist εντοπίζει οχήματα και πεζούς στο δρόμο μπροστά ή όποιοι θα μπορούσαν να διασχίσουν τη διαδρομή του οχήματος και σας προειδοποιούν για την παρουσία τους. Εάν δεν απαντήσετε, το σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα. Αυτή η τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να συμβάλει στη μείωση της σοβαρότητας των ατυχημάτων ή στην αποφυγή τους εντελώς, και λειτουργεί με ταχύτητες έως και 80 χλμ.

Τολμηρή σχεδίαση. Τεχνολογική Υπεροχή. Ασφαλής οδήγηση.

Galaxy - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ακόμα πιο εύκολη στάθμευση

Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης μπορεί να σταθμεύσει το αυτοκίνητο σε χώρους που είναι μόλις 20% μεγαλύτεροι από το αυτοκίνητο σας. Εσείς απλά πατάτε ένα κουμπί και οι αισθητήρες αυτού του πρωτοποριακού συστήματος θα εντοπίσουν έναν χώρο στάθμευσης, καθώς εσείς περνάτε από δίπλα του. Στη συνέχεια οδηγεί αυτόματα το αυτοκίνητο στο χώρο αυτό , ενώ εσείς πατάτε απλά γκάζι και φρένο και αλλάζετε ταχύτητες (ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη και τα ηχητικά σήματα).

Galaxy - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Συνδυασμένα συστήματα ασφαλείας που ενεργοποιούνται στο δευτερόλεπτο

Το Ford Galaxy διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας (IPS) που συντονίζει μια σειρά από συστήματα ασφαλείας για να προσφέρει μέγιστη προστασία σε εσάς και στους συνεπιβάτες σας.

Galaxy - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης χρησιμοποιώντας φυσικές φωνητικές εντολές. Μπορεί να σας διαβάζει τα γραπτά μηνύματα που λαμβάνετε. Η έγχρωμη οθόνη αφής η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ. Το SYNC 3 συνδέεται επίσης με το Applink.

Ο φωνητικός έλεγχος και η φωνητική αναπαραγωγή γραπτών μηνυμάτων δεν υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα.

Ford Galaxy Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Galaxy

Galaxy - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

[1]Το ενσωματωμένο μόντεμ θα συνδεθεί τη στιγμή της παράδοσης του οχήματος. Μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε ή όχι σε ορισμένες ενέργειες κοινοποίησης δεδομένων.

[2]Το Wi-Fi Hotspot (έως 4G) περιλαμβάνει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της λειτουργίας ασύρματων δεδομένων, η οποία ξεκινά με την ενεργοποίηση και λήγει με το πέρας 3 μηνών ή όταν καταναλωθεί όγκος δεδομένων 3GB, όποιο συμβεί πρώτο. Έπειτα, θα απαιτείται μια συνδρομή στη Vodafone. Ανατρέξτε στον δικτυακό τόπο της Vodafone για λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα δεδομένων τους. Για να επωφεληθείτε της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi hotspot, ένα όχημα Ford του 2018 πρέπει να συνοδεύεται από τον κατάλληλο εξοπλισμό και απαιτείται ένα πρόγραμμα δεδομένων. Κάλυψη και υπηρεσίες δεδομένων δεν διατίθενται παντού και μπορεί να ισχύουν οι όροι για το πρόγραμμα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων μηνυμάτων και δεδομένων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο