Skip links

Νέο Ford Mondeo HYBRID

Τολμηρή σχεδίαση. Ευφυής οδήγηση.

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
5,0-5,8* 150-187* 173-400*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD MONDEO HYBRID

Το νέο Ford Mondeo διαθέτει ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, καθώς και μια γκάμα έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων. Το αποτέλεσμα είναι οι συναρπαστικές επιδόσεις και ο ακριβής χειρισμός. Επιλέξτε μεταξύ υβριδικού και προηγμένου βενζινοκίνητου ή πετρελαιοκίνητου συστήματος μετάδοσης, τα οποία παρέχουν όλα την ισχύ που θέλετε και την αποδοτικότητα που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός του έξυπνου σχεδιασμού και της προηγμένης μηχανικής έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική οικονομία και τις χαμηλές εκπομπές CO2, όποιο σύστημα μετάδοσης και αν επιλέξετε.

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Τα θετικά και των δύο κινητήρων

Το νέο Mondeo Hybrid Wagon διαθέτει δυο πηγές ισχύος: έναν συμβατικό κινητήρα καυσίμου και έναν ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία. Το σύστημα εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ των συστημάτων μετάδοσης, ή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό και των δύο, για να παρέχει ένα τέλειο μείγμα ισχύος και αποδοτικότητας. Για να είναι ολόκληρο το σύστημα ακόμη πιο αποτελεσματικό, το σύστημα ανάκτησης ενέργειας (Regenerative Braking) συγκρατεί την ενέργεια που συνήθως χάνεται από τα φρένα και μετά την ανακυκλώνει, χρησιμοποιώντας την για να επαναφορτίσει την μπαταρία υψηλής τάσης.

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Έξυπνα συστήματα ασφαλείας

Το νέο Ford Mondeo είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν εσάς, τους επιβάτες σας και τους υπόλοιπους οδηγούς στον δρόμο γύρω σας, να παραμείνετε ασφαλείς. Ορισμένες τεχνολογίες, όπως το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών (Pre-Collision Assist with Pedestrian Detection) , μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση του βαθμού σοβαρότητας των ατυχημάτων ή και στην αποφυγή τους. Το σύστημα προειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος (Emergency Brake Assist) βοηθά στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των φρένων σας, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστούν να εφαρμοστούν ξαφνικά.

Τολμηρή σχεδίαση. Τεχνολογική Υπεροχή. Ευφυής οδήγηση.

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Χρησιμοποιήστε λιγότερο καύσιμο με το σύστημα Auto Start-Stop

Όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταματημένο στο φανάρι ή βρίσκεται στο ρελαντί ενώ περιμένετε στην ουρά, αυτή η τεχνολογία σβήνει αυτόματα τον κινητήρα (ενώ συνεχίζει να παρέχει ισχύ στα βασικά συστήματα όπως οι προβολείς, ο κλιματισμός, το ραδιόφωνο και το σύστημα Ford SYNC). Τη στιγμή που είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από τη στάση, αφήστε απλά τον συμπλέκτη, επιλέξτε την πρώτη ταχύτητα ως συνήθως ή πατήστε το γκάζι σε αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τότε το σύστημα επανεκκινεί τον κινητήρα. Το σύστημα Auto-Start-Stop είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν οδηγείτε κυρίως στην πόλη, καθώς μπορεί να περιορίσει την κατανάλωση καυσίμου κατά 10% (αστικός κύκλος).

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

EcoBoost: εκμεταλλευτείτε τον κινητήρα σας στο έπακρο

Ο βενζινοκινητήρας Ford EcoBoost χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό άμεσου ψεκασμού και υπερτροφοδότησης, για την παροχή εκπληκτικών επιπέδων επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου που σας εξοικονομεί χρήματα. Ο κινητήρας Ecoboost 1,5 λίτρων αποδίδει 165 PS. Πρότυπο Euro Stage 6D Temp για τις εκπομπές ρύπων.

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Το παρκάρισμα έγινε ακόμα πιο εύκολο

Το σύστημα Active Park Assist μπορεί να παρκάρει σε παράλληλη ή κάθετη θέση στάθμευσης μόλις 20% μεγαλύτερη από το μήκος ή το πλάτος του αυτοκινήτου. Απλά πατάτε ένα κουμπί και αισθητήρες εντοπίζουν μια κατάλληλη θέση όταν την προσπεράσετε. Στη συνέχεια, το σύστημα αναλαμβάνει το τιμόνι παρκάροντας το αυτοκίνητο, ενώ εσείς ελέγχετε γκάζι, ταχύτητες και φρένο. Το σύστημα Park-Out Assist λειτουργεί με ανάλογο τρόπο και σας βοηθά να βγείτε από μια παράλληλη θέση στάθμευσης. Το σύστημα χειρίζεται το τιμόνι ενώ εσείς χειρίζεστε γκάζι, φρένο και ταχύτητες. Όταν το σύστημα βγάλει το αυτοκίνητο από τη θέση στάθμευσης, εμφανίζει ένα μήνυμα στον πίνακα οργάνων για να αναλάβετε τον έλεγχο του τιμονιού.

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Η πρακτικότητα συναντά την αποδοτικότητα

Στα περισσότερα υβριδικά οχήματα, περιορίζεται ο αποθηκευτικός χώρος λόγω των μεγαλύτερων μπαταριών που διαθέτουν, ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση. Όμως χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό και την μηχανική, το νέο Mondeo Wagon είναι διαφορετικό, γιατί διαθέτει όλο το χώρο που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν 1.508 λίτρα χώρου στον χώρο φόρτωσης μόνο. Επίσης το επίπεδο πάτωμα εξασφαλίζει την εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών σας, δίνοντάς σας έτσι ένα υβριδικό αυτοκίνητο που είναι τόσο ευέλικτο όσο και αποτελεσματικό.

Ford Mondeo Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Mondeo

Mondeo - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο