Skip links

Νέο Ford Puma ST

Παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά Ford Performance!

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
4,5-6,6* 120-200* 170-285*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

FORD PUMA ST

Παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά Ford Performance. Το ολοκαίνουργιο Ford Puma ST είναι το πρώτο μας SUV υψηλών αποδόσεων στην Ευρώπη, το οποίο δημιουργήθηκε με το χαρακτηριστικό DNA της σειράς Ford ST που κάνει την οδήγησή διασκεδαστική. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Ford EcoBoost 1,5 λίτρων προσφέρει 200 ίππους με ροπή 320 Nm.

Το Ford Puma ST μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας την καθημερινή πρακτικότητα ενός αστικού SUV, με την απόλυτη απόλαυση ενός οχήματος Ford Performance. Με τέσσερις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, σπορ ανάρτηση, επιθετικό αεροδυναμικό σχεδιασμό, εντυπωσιακές ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών και το χαρακτηριστικό στιλ ST – αυτό είναι ένα Ford Puma κατασκευασμένο για την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Puma ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Kανένας συμβιβασμός

Το Ford Puma ST περιλαμβάνει μερικές ευφυείς τροποποιήσεις, έτσι ώστε καμία από τις δυναμικές διασκέδασης στην οδήγηση του ST να μην χάνεται από το αυξημένο ύψος οδήγησης της πλατφόρμας SUV. Βελτιώσεις όπως η πρόσθετη ράβδος στρέψης και η πιο άκαμπτη οπίσθια δέσμη στρέψης αντισταθμίζουν το υψηλότερο κέντρο βάρους του μοντέλου SUV για τη διασφάλιση της σταθερότητας. Ενώ τα ειδικά ρυθμισμένα ελατήρια ανάρτησης αυξάνουν την πλευρική ακαμψία για πιο απότομες στροφές.

Puma ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Η μουσική όπως πρέπει να ακούγεται

Όποια μουσική κι αν προτιμάς, αξίζει να την ακούς έτσι όπως την ονειρεύτηκε ο καλλιτέχνης. Αυτό ακριβώς μπορείς να περιμένεις από το νέο Ford Puma. Γιατί; Γιατί διαθέτει ένα ηχοσύστημα B&O. Ένα premium ηχοσύστημα 575 watt, το οποίο έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί για το Puma ST από ειδικούς μηχανικούς ήχου της B&O. Αυτό το πλούσιο, ισχυρό σύστημα 10 ηχείων περιλαμβάνει ένα subwoofer έξυπνα ενσωματωμένο στο πίσω διαχωριστικό, έτσι ώστε να μη χάνεται κανένας από τους χώρους φόρτωσης του Puma. Ανέβασε λοιπόν την ένταση και απόλαυσε τα αγαπημένα σου συγκροτήματα και τραγούδια μέσα στην αίθουσα συναυλιών στην οποία έχει μεταμορφωθεί το αυτοκίνητό σου.

Φτιάχτηκε για να συναρπάζει!

Puma ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Προσάρμοσε την οδηγική σου εμπειρία

Το Νέο Puma ST διατίθεται με τέσσερις επιλέξιμες Λειτουργίες Οδήγησης: Normal, Eco, Sport και Track. Κάθε ρύθμιση προσαρμόζει ειδικά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου τροποποιώντας τη χαρτογράφηση του κινητήρα, την απόκριση του γκαζιού και του τιμονιού, καθώς και τις ρυθμίσεις ελέγχου πρόσφυσης και ευστάθειας. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις την οδήγησή σου σε οποιαδήποτε ρύθμιση, ενώ οι βασικές πληροφορίες εμφανίζονται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Puma ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Nιώσε κάθε στροφή

Το νέο Ford Puma ST είναι το πρώτο μας SUV εξοπλισμένο με το προηγμένο Μηχανικό Διαφορικό Περιορισμού Ολίσθησης, το οποίο βελτιστοποιεί την πρόσφυση στο μπροστινό μέρος για βελτιωμένη ευστάθεια. Το mLSD συνεργάζεται με τον Έλεγχο Κατανομής Ροπής για τη βελτίωση του χειρισμού και την αποφυγή μειωμένης πρόσφυσης στις στροφές. Το αποτέλεσμα είναι μια βελτιωμένη ικανότητα στις στροφές, κάτι που σου επιτρέπει να στρίβεις πιο γρήγορα ενώ συνεχίζεις να διατηρείς τον έλεγχο.

Puma ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ταχύτερη εκκίνηση

Σχεδιασμένο για χρήση σε πίστα και διαθέσιμο ως μέρος του προαιρετικού Πακέτου Επιδόσεων Ford, το Σύστημα Ελέγχου Εκκίνησης σου επιτρέπει να μεγιστοποιήσεις την επιτάχυνση από ακινησία για σταθερές και γρήγορες εκκινήσεις. Όρισε τις μέγιστες στροφές/λεπτό για τον κινητήρα και το σύστημα θα διασφαλίσει ότι δεν θα χάσεις επιτάχυνση κατά λάθος σε περίπτωση που πατήσεις παραπάνω το γκάζι.

Ford Puma ST Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Puma ST

Puma ST - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο