Skip links

Αξεσουάρ Ford

Το όχημά σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικό, όσο είστε κι εσείς

Κάντε ένα τέλειο Ford ακόμη καλύτερο

Το όχημά σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικό, όσο είστε κι εσείς. Εξατομικεύστε το Ford σας με τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ υψηλής ποιότητάς μας που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Όλα τα αξεσουάρ μας είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο Ford σας. Προκειμένου να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και επιδόσεων, κατασκευάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ford.

Ανταλλακτικά Ford Performance
Κατάλογος αξεσουάρ Ford
Κατάστημα Ford Lifestyle
Αξεσουάρ Ford - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κορυφαία σε πωλήσεις αξεσουάρ αυτοκινήτου

Είτε θέλετε να δώσετε επιπλέον στυλ και άνεση, είτε να αυξήσετε τους αποθηκευτικούς χώρους με σχάρες οροφής και μπαγκαζιέρες, έχουμε όλα τα σωστά αξεσουάρ για το Ford σας.

Αξεσουάρ επιβατικών οχημάτων
Επιλέξτε μοντέλο

Κορυφαία σε πωλήσεις αξεσουάρ επαγγελματικών οχημάτων

Ό,τι και να χρειάζεται να μεταφέρετε, τα αξεσουάρ μεταφοράς μας προσφέρουν μια επιλογή ασφαλών τρόπων για να δώσετε λύση στις προκλήσεις μεταφοράς.

Αξεσουάρ επαγγελματικών οχημάτων
Επιλέξτε μοντέλο
Αξεσουάρ Ford - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Συχνές απορίες

Το Ford σας αρχίζει τη ζωή του με όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Ford σχεδιασμένα και μελετημένα να ταιριάζουν και να αποδίδουν άψογα και με ασφάλεια. Αντικαθιστώντας, όμως, ένα γνήσιο ανταλλακτικό Ford με ένα άλλο, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε όλα τα σχετικά κριτήρια, μπορεί να αλλάξει η απόδοση και η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Τα γνήσια ανταλλακτικά Ford απαιτούν τον ελάχιστο χρόνο τοποθέτησης από τους τεχνικούς και ικανοποιούν τις αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας της Ford, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση και την αξία του αυτοκινήτου σας.

Τα αξεσουάρ μας είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα στο Ford σας και να το κάνουν να δείχνει ακόμα καλύτερο, σύμφωνα με το ταμπεραμέντο και την ιδιοσυγκρασία σας. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας για ιδανική προστασία.

Το 7-πινο βύσμα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για την ασφαλή λειτουργία του υποχρεωτικού συστήματος φωτισμού του τρέιλερ. Το 13-πινο βύσμα περιλαμβάνει επιπλέον συνδέσεις για την τροφοδοσία των συσκευών και του ειδικού εξοπλισμού ενός τροχόσπιτου, όπως το ψυγείο, ο φωτισμός της καμπίνας, φόρτιση της μπαταρίας ηλεκτροδότησης και τα φώτα οπισθοπορείας. Τα ηλεκτρικά κιτ Ford κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος βλάβης στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου και να εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία του πρόσθετου εξοπλισμού.

Η βάση στην κολώνα A επιτρέπει την τοποθέτηση επιλεγμένων συστημάτων πλοήγησης Garmin (π.χ. nüvi760 & 765) χωρίς βεντούζα ή εμφανή καλώδια πάνω στο παρμπρίζ. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τη συσκευή ανάλογα με τη στάση οδήγησης που προτιμάτε, ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητά σας κατά την οδήγηση. Πρόκειται για ένα σύστημα πλοήγησης κορυφαίας τεχνολογίας, μια λύση plug-and-play που μεταφέρεται εύκολα από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. Η παροχή ρεύματος για τη φόρτιση και το σήμα TMC είναι ενσωματωμένα. Η βάση της κολώνας A έχει ελεγχθεί σε σύγκρουση και ικανοποιεί τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας της Ford. Τοποθετείται εκτός της πορείας που μπορεί να ακολουθήσει το κεφάλι, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει τραύματα σε περίπτωση σύγκρουσης.

Χρησιμοποιούμε προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές με εμπειρία και εξειδίκευση που εγγυώνται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας (π.χ. Thule, Garmin και Britax/Römer).

Οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι τέσσερις επιπλέον πινελιές στο Ford σας. Όμορφες, επιβλητικές ή κομψές, η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά σχέδια και τα καλύτερα υλικά, σαγρέ, ασημί, γκρι ή χρωμιωμένες. Οι ζάντες αυτές δεν είναι μόνο θαυμάσιες σε εμφάνιση, όπως και όλα μας τα αξεσουάρ, αλλά κατασκευάζονται και σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ.

Το City Crash είναι μια μέθοδος ελέγχου που πιστοποιεί ότι ένα προϊόν ικανοποιεί τα πρότυπα ISO 11154 και DIN 75302. Ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου με ταχύτητα τουλάχιστον 16 km/h. Οι δυνάμεις στις οποίες υποβάλλεται το αυτοκίνητο είναι τεράστιες και φτάνουν τα 8G. Για να περάσει τον έλεγχο, το προϊόν δεν πρέπει να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο στο οποίο είναι τοποθετημένο.

Η Ford καταβάλλει συνεχώς προσπάθεια να βάζει την περιβαλλοντική της πολιτική και την πολιτική κοινωνικής ευθύνης της στον πυρήνα της εταιρικής της συμπεριφοράς. Διαθέσιμες εκθέσεις και αναφορές για όλους τους προμηθευτές μας, υπάρχουν σε κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας (www.respect-inside.org).

Χρειάζεστε περισσότερες διευκρινίσεις;

Καλέστε μας
Μετάβαση στο περιεχόμενο