Skip links

Νέο Ford Explorer

Σχεδιασμένο για πολυτέλεια, εξοπλισμένο για περιπέτεια

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
3,1* 457* 825*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD EXPLORER

Το ολοκαίνουργιο Ford Explorer είναι σημείο αναφοράς στην υπεροχή SUV. Το κομψό, αλλά συνάμα επιβλητικό εξωτερικό έχει σχεδιαστεί κατάλληλα ώστε να δημιουργεί μια αίσθηση εκλεπτυσμένης ικανότητας. Το όμορφο φινίρισμα του ευέλικτου εσωτερικού επιτρέπει σε έως και επτά άτομα να ταξιδεύουν με άνεση, ενώ παράλληλα προσφέρει έναν πολύ μεγάλο χώρο για αποσκευές. Ένα προηγμένο υβριδικό σύστημα μετάδοσης Plug-in, σε συνδυασμό με ένα έξυπνο σύστημα τετρακίνησης, αποδίδει εντυπωσιακή ισχύ όποτε χρειάζεται με εξαιρετικά επίπεδα αποδοτικότητας. Ενώ με μια πληθώρα πρόσθετων χαρακτηριστικών και έξυπνων τεχνολογιών, το ολοκαίνουργιο Ford Explorer έχει κατασκευαστεί προσεκτικά ώστε να ταξιδεύετε στον κόσμο με άνεση και στυλ.

Explorer - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κατασκευασμένο για υπεροχή

Καθίστε αναπαυτικά στην καμπίνα του ολοκαίνουργιου Ford Explorer και απολαύστε ένα πακέτο κορυφαίων τεχνολογιών. Προσαρμόστε τις επιδόσεις σας για τους δρόμους της πόλης, ορεινές διαδρομές και οτιδήποτε μεταξύ τους, χάρη στο προηγμένο σύστημα διαχείρισης εδάφους. Ή χαλαρώστε κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδρομών ενεργοποιώντας το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας με Stop and Go. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε εάν θα δώσετε προτεραιότητα στην ηλεκτρική ισχύ, την ισχύ που παρέχει η βενζίνη ή έναν συνδυασμό των δύο. Όλα αυτά τα συστήματα συνεργάζονται άψογα, βελτιώνοντας την εμπειρία σας κάθε φορά που κάθεστε μπροστά από το τιμόνι.

Explorer - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κατασκευασμένο για περιπέτεια

Το ολοκαίνουργιο Ford Explorer έχει κατασκευαστεί από το μηδέν με γνώμονα την αξιοπιστία και την κομψότητα. Υπάρχει χώρος για έως και επτά άτομα για να καθίσουν άνετα. Ενώ με όλα τα καθίσματα προς τα κάτω θα έχετε πρόσβαση σε έναν ευέλικτο χώρο φόρτωσης 2.274 λίτρων. Ροπή πάνω από 825 Nm σημαίνει ότι μπορείτε να ρυμουλκήσετε έως και 2.500 κιλά επίσης. Επομένως, είτε σχεδιάζετε ένα σαββατοκύριακο για γκολφ, είτε ένα μεγάλο οικογενειακό ταξίδι, δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς χώρο.

Κατασκευασμένο για υπεροχή

Explorer - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Μείνετε προσηλωμένοι στη διαδρομή σας

Ως μέρος του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, το σύστημα προστασίας από πλευρικούς ανέμους σας βοηθά να μένετε στη λωρίδα σας σε συνθήκες ισχυρών ανέμων. Το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει πότε επηρεάζεστε από ισχυρούς πλευρικούς ανέμους και να ρυθμίσει το τιμόνι για να σας βοηθάει να παραμένετε στη λωρίδα σας.

Explorer - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σας διατηρεί στο όριο ταχύτητας

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Εικονίδια για τα όρια ταχύτητας και σημάνσεις απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων και σας προειδοποιούν για μεταβλητούς περιορισμούς. Ενώ η έξυπνη υποβοήθηση ταχύτητας λειτουργεί σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας για να ενισχύει τον έλεγχο της ταχύτητάς σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στον δρόμο. Όταν το σύστημα είναι ενεργοποιημένο, μπορεί να αναγνωρίσει το τοπικό όριο ταχύτητας και, στη συνέχεια, να προσαρμόσει αυτόματα τη μέγιστη ταχύτητά σας.

Explorer - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Αφήστε το Explorer να παρκάρει

Η στάθμευση σε πολυσύχναστους δρόμους ή στενούς χώρους μπορεί να είναι δύσκολη. Η τελευταία γενιά του Full Active Park Assist όχι μόνο σας κατευθύνει σε θέσεις στάθμευσης, αλλά ελέγχει επίσης την επιτάχυνση, την αλλαγή ταχυτήτων και το φρενάρισμα. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία καθιστά τη στάθμευση ακόμα πιο εύκολη. Αφού ενεργοποιηθεί το σύστημα Active Park Assist, απλώς επιλέγετε μια πλευρά του δρόμου και αν θέλετε να σταθμεύσετε παράλληλα ή κάθετα. Στη συνέχεια, πατάτε και κρατήστε πατημένο το κουμπί και αφήνετε το αυτοκίνητό σας να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς.

Δείτε το Video

Ford Explorer Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Explorer

Explorer - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο