Skip links

Νέα Ford Mustang

Περισσότερη ισχύς. Περισσότερη κομψότητα. Περισσότερο Mustang.

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
11,8-12,1* 450* 529*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD MUSTANG

Ένα άμεσα αναγνωρίσιμο είδωλο. Δύο μοντέλα. Το εκπληκτικό Ford Mustang GT συνοδεύεται πλέον από το πιο ισχυρό, κατάλληλο για πίστα αγώνων Mustang που κυκλοφόρησε ποτέ στους ευρωπαϊκούς δρόμους: Το Ford Mustang Mach 1.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Μεγάλη ισχύς επιδόσεων

Αμέσως μόλις βάλετε μπροστά το νέο Ford Mustang, θα θέσετε σε λειτουργία μια σειρά από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία σας με κάθε τρόπο. Για παράδειγμα, το νέο ψηφιακό ταμπλό 12 ιντσών παρέχει πολύτιμες πληροφορίες ανάλογα με την εκάστοτε λειτουργία οδήγησης: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track και Drag Strip. Το ταμπλό αλλάζει και εμφάνιση ώστε να ταιριάζει με τη λειτουργία. Η νέα Mustang προσφέρεται επίσης με σύστημα απόσβεσης MagneRide™, μια προηγμένη νέα ανάρτηση που παρέχει εξαιρετικό έλεγχο στην πίστα και άνεση στο δρόμο. Ενώ με το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC) μπορείτε να επιλέγετε την επιθυμητή ταχύτητα οδήγησής σας. Το σύστημα τότε φρενάρει ή επιταχύνει αυτόματα για να τη διατηρήσετε.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σοβαρή ισχύς πέδησης

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης ενσωματώνει δαγκάνες φρένων τεσσάρων πιστονιών και αεριζόμενους δίσκους, η απόδοση των οποίων συνδέεται με ένα πλήθος εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Ο κινητήρας 5 λίτρων V8 GT διαθέτει ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές: Μπροστινές δαγκάνες 6 πιστονιών Brembo™ που “δαγκώνουν” τους ρότορες 15” με θάλαμο εξαερισμού.

Τολμηρή σχεδίαση. Τεχνολογική Υπεροχή. Απόλυτη οδήγηση.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Μια Mustang. Δύο πανίσχυροι κινητήρες.

Έχουμε προσθέσει άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης και διπλού καυσίμου, καθώς και ψεκασμό πολλαπλών σημείων καυσίμου στον περίφημο κινητήρα 5 λίτρων V8 του Mustang. Η νέα BULLITT διαθέτει ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα, που παράγει 469PS στις 7.250 σ.α.λ. και ροπή 529 Nm. Έχουμε ενισχύσει επίσης το overboost στον κινητήρα 2,3 λίτρων Ford EcoBoost®, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ακόμα περισσότερο.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ένα εξελιγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων

Το προηγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων σας προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση, καθώς και μοναδική εξοικονόμηση καυσίμου. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του κιβωτίου ταχυτήτων επιτρέπει ρυθμίσεις που βελτιώνουν τις επιδόσεις στις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης της Mustang. Ενώ με τον αυτορυθμιζόμενο προγραμματισμό αλλαγών σχέσεων σε πραγματικό χρόνο, το κιβώτιο μπορεί να προσαρμόζεται σε μεταβλητές συνθήκες και να επιλέγει την κατάλληλη σχέση για την κάθε περίσταση: από εθνική οδό σε πίστα. Επίσης, τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι σάς δίνουν πάντα τον έλεγχο της εντυπωσιακής ισχύος της Mustang.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του οχήματός σας. Οι αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς την ταχύτητα κάθε μεμονωμένου τροχού, καθώς και την κατεύθυνση και τη γωνία κατεύθυνσης του οχήματος. Το σύστημα ESC εξισορροπεί με ακρίβεια την ισχύ πέδησης ανάμεσα σε κάθε μεμονωμένο τροχό και μπορεί επίσης να μειώσει την ισχύ από τον κινητήρα. Αυτό εξισορροπεί την υποστροφή και την υπερστροφή, ώστε το όχημά σας να έχει μεγαλύτερη ευστάθεια και να είναι πιο εύκολος ο έλεγχός του. Το ESC και το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης αποτρέπουν επίσης το σπινάρισμα των τροχών όταν το οδόστρωμα είναι υγρό ή έχει πάγο.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink.

Ford Mustang Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Mustang

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο