Skip links

Νέα Ford Mustang

Περισσότερη ισχύς. Περισσότερη κομψότητα. Περισσότερο Mustang.

Δες το video

Δείτε τα προωθητικά προγράμματα της Ford

Μάθετε περισσότερα

ΝΕΟ FORD MONDEO HYBRID

Το νέο Ford Mondeo διαθέτει ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες, καθώς και μια γκάμα έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων. Το αποτέλεσμα είναι οι συναρπαστικές επιδόσεις και ο ακριβής χειρισμός. Επιλέξτε μεταξύ υβριδικού και προηγμένου βενζινοκίνητου ή πετρελαιοκίνητου συστήματος μετάδοσης, τα οποία παρέχουν όλα την ισχύ που θέλετε και την αποδοτικότητα που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, ο συνδυασμός του έξυπνου σχεδιασμού και της προηγμένης μηχανικής έχει ως αποτέλεσμα την εξαιρετική οικονομία και τις χαμηλές εκπομπές CO2, όποιο σύστημα μετάδοσης και αν επιλέξετε.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Χειρισμός απόλυτης ακριβείας

Αμέσως μόλις βάλετε μπροστά το νέο Ford Mustang, θα θέσετε σε λειτουργία μια σειρά από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία σας με κάθε τρόπο. Για παράδειγμα, το νέο ψηφιακό ταμπλό 12 ιντσών παρέχει πολύτιμες πληροφορίες ανάλογα με την εκάστοτε λειτουργία οδήγησης: Normal, Sport+, Snow/Wet, Track και Drag Strip. Το ταμπλό αλλάζει και εμφάνιση ώστε να ταιριάζει με τη λειτουργία. Η νέα Mustang προσφέρεται επίσης με σύστημα απόσβεσης MagneRide™, μια προηγμένη νέα ανάρτηση που παρέχει εξαιρετικό έλεγχο στην πίστα και άνεση στο δρόμο. Ενώ με το αυτορυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου γκαζιού (ACC) μπορείτε να επιλέγετε την επιθυμητή ταχύτητα οδήγησής σας. Το σύστημα τότε φρενάρει ή επιταχύνει αυτόματα για να τη διατηρήσετε.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σοβαρή ισχύς πέδησης

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης ενσωματώνει δαγκάνες φρένων τεσσάρων πιστονιών και αεριζόμενους δίσκους, η απόδοση των οποίων συνδέεται με ένα πλήθος εξελιγμένων τεχνολογικών συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Ο κινητήρας 5 λίτρων V8 GT διαθέτει ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές: Μπροστινές δαγκάνες 6 πιστονιών Brembo™ που “δαγκώνουν” τους ρότορες 15” με θάλαμο εξαερισμού.

Τολμηρή σχεδίαση. Τεχνολογική Υπεροχή. Απόλυτη οδήγηση.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Μια Mustang. Δύο πανίσχυροι κινητήρες.

Έχουμε προσθέσει άμεσο ψεκασμό υψηλής πίεσης και διπλού καυσίμου, καθώς και ψεκασμό πολλαπλών σημείων καυσίμου στον περίφημο κινητήρα 5 λίτρων V8 του Mustang. Η νέα BULLITT διαθέτει ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα, που παράγει 469PS στις 7.250 σ.α.λ. και ροπή 529 Nm. Έχουμε ενισχύσει επίσης το overboost στον κινητήρα 2,3 λίτρων Ford EcoBoost®, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές ακόμα περισσότερο.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ένα εξελιγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων

Το προηγμένο αυτόματο 10-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων σας προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση, καθώς και μοναδική εξοικονόμηση καυσίμου. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του κιβωτίου ταχυτήτων επιτρέπει ρυθμίσεις που βελτιώνουν τις επιδόσεις στις διαφορετικές λειτουργίες οδήγησης της Mustang. Ενώ με τον αυτορυθμιζόμενο προγραμματισμό αλλαγών σχέσεων σε πραγματικό χρόνο, το κιβώτιο μπορεί να προσαρμόζεται σε μεταβλητές συνθήκες και να επιλέγει την κατάλληλη σχέση για την κάθε περίσταση: από εθνική οδό σε πίστα. Επίσης, τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι σάς δίνουν πάντα τον έλεγχο της εντυπωσιακής ισχύος της Mustang.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας (ESC) έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του οχήματός σας. Οι αισθητήρες παρακολουθούν συνεχώς την ταχύτητα κάθε μεμονωμένου τροχού, καθώς και την κατεύθυνση και τη γωνία κατεύθυνσης του οχήματος. Το σύστημα ESC εξισορροπεί με ακρίβεια την ισχύ πέδησης ανάμεσα σε κάθε μεμονωμένο τροχό και μπορεί επίσης να μειώσει την ισχύ από τον κινητήρα. Αυτό εξισορροπεί την υποστροφή και την υπερστροφή, ώστε το όχημά σας να έχει μεγαλύτερη ευστάθεια και να είναι πιο εύκολος ο έλεγχός του. Το ESC και το Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης αποτρέπουν επίσης το σπινάρισμα των τροχών όταν το οδόστρωμα είναι υγρό ή έχει πάγο.

Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ασύρματη τεχνολογία SYNC 3

Το SYNC 3 βρίσκεται στην πιο προηγμένη έκδοσή του. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο και διαθέτει βελτιωμένες φωνητικές εντολές και ακόμα μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Το νέο περιβάλλον διαθέτει μεγαλύτερα πλήκτρα για καλύτερη χρηστικότητα, ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών πλέον διαθέτει κινήσεις μεγέθυνσης και σάρωσης, όπως στα smartphone και τα tablet, ώστε η πλοήγηση να είναι ακόμα πιο εύχρηστη. Το SYNC 3 διαθέτει επίσης AppLink.

Ford Mustang Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Mustang
Mustang - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Eκδόσεις Ford Mustang
Δείτε το αρχείο (PDF 1.6MB)
Ενημερωτικό έντυπο Ford Mustang
Δείτε το αρχείο (PDF 11.7MB)
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Διαμορφώστε το δικό σας Ford Mustang

Διαμόρφωση

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και τα νέα μοντέλα της Ford
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.