Skip links

Νέο Ford Puma

Σχεδιασμός που ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
4,5-6,6* 120-200* 170-285*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD PUMA

Ο σχεδιασμός του ταιριάζει απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Με πρωτοποριακή “ανθρωποκεντρική” σχεδίαση, τολμηρό εξωτερικό SUV στυλ και εξελιγμένο υβριδικό (mHEV) κινητήρα, το Ford Puma σας προκαλεί να το ανακαλύψετε.

Puma - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Τεχνολογικά συστήματα που κάνουν την οδήγηση απολαυστική

Το νέο Ford Puma διαθέτει μια γκάμα από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την οδηγική σας απόλαυση. Ένα εντυπωσιακό σύνολο τεχνολογιών, όπως οι επιλεγόμενες λειτουργίες οδήγησης και το σύστημα Ford Co-Pilot360, συνεργάζονται για να συμβάλουν στη διαχείριση της επιτάχυνσης, της πέδησης, ακόμα και της οδήγησης. Αυτές περιλαμβάνουν το αυτορυθμιζόμενο σύστημα σταθερής ταχύτητας (ACC), το σύστημα Pre-Collision Assist και το σύστημα Evasive Steering Assist, που ανιχνεύουν τον δρόμο μπροστά σας και σας προειδοποιούν για πιθανούς κινδύνους.

Puma - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Η τέλεια ισορροπία

Όχι μόνο όμορφο, αλλά και έξυπνο. Η καμπίνα του Ford Puma προσφέρει κομψή σχεδίαση και υπέροχες δερμάτινες λεπτομέρειες. Τα εμπρός καθίσματα περιλαμβάνουν οσφυϊκή υποστήριξη και λειτουργία μασάζ, για επιπλέον επίπεδα άνεσης. Και οι λεπτομέρειες στο εσωτερικό με έντονο φινίρισμα αυξάνουν την αίσθηση του εκλεπτυσμένου στυλ. Ενώ μια σειρά από έξυπνα χαρακτηριστικά και πρωτοποριακά τεχνολογικά συστήματα, σας δίνει τον πλήρη έλεγχο. Από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και την προηγμένη οθόνη αφής 8 ιντσών έως ένα πλήθος πρόσθετων υπηρεσιών και λειτουργιών που είναι διαθέσιμες μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας SYNC 3 και του ενσωματωμένου μόντεμ FordPass Connect – κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει την οδήγηση όσο το δυνατόν πιο απολαυστική.

Είναι ακριβώς όσο δυναμικό φαίνεται!

Puma - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Είναι εκεί για να σας προστατεύουν

Από προειδοποιήσεις για μια πιθανή σύγκρουση έως έξυπνα συστήματα που σας βοηθούν να διατηρείτε την πρόσφυση και τη σταθερότητα: η ασφάλειά σας είναι κύριο μέλημά μας. Για τον λόγο αυτό το Ford Puma είναι εξοπλισμένο με έξυπνα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης, όλα σχεδιασμένα για την προστασία τη δική σας, της οικογένειάς σας και άλλων οδηγών στον δρόμο.

Puma - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Έξυπνη χρήση του χώρου

Η σύγχρονη ζωή συχνά απαιτεί μια εφευρετική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο καταλαμβάνετε τον χώρο. Με τον μεγαλύτερο πίσω χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του, το Ford Puma ενστερνίζεται αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Εκτός από το κομψό στυλ και την επιβλητική παρουσία, το όμορφα ανάγλυφο εξωτερικό του Puma εξισορροπείται με την προσεγμένη λειτουργικότητα. Παρέχει πραγματική ευελιξία μέσω των λεπτομερειών της σχεδίασής του.

Puma - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Απλώς αφήστε το Puma να παρκάρει

Η στάθμευση σε έναν πολυάσχολο δρόμο ή έναν στενό χώρο μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, χάρη στο σύστημα Active Park Assist, το Ford Puma την κάνει πιο εύκολη από ό,τι θα φανταζόσασταν ποτέ. Μόλις το σύστημα ενεργοποιηθεί, μπορεί να εντοπίσει έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης και στη συνέχεια να σας κατευθύνει σε αυτόν αυτόματα. Μπορεί επίσης να κάνει τους απαραίτητους ελιγμούς για να βγείτε από χώρους στάθμευσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να χειρίζεστε το γκάζι, το φρένο και τις ταχύτητες.

Ford Puma Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Puma

Puma - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο