Skip links

Νέο Ford Ranger Raptor

Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Είναι ένα σούπερ pick-up.

Δες το video
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ
2500 kg 3130 kg 620 kg

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD RANGER RAPTOR

Όταν οδηγείτε εκτός δρόμου, κάθε οδόστρωμα απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Είναι ένα σούπερ pick-up. Το ολοκαίνουργιο Ranger Raptor έχει κατασκευαστεί από το μηδέν για γρήγορη οδήγηση εκτός δρόμου και με δυνατότητες παντός εδάφους. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Ranger Raptor - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει

Από τη στιγμή που θα καθίσετε στα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα του Ford Ranger Raptor, είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο pick-up. Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνα συστήματα προσφέρουν την απόλυτη οδηγική εμπειρία. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ισχυρό, νέο Terrain Management System. Υπάρχουν έξι διαφορετικές λειτουργίες, όπου η κάθε μία βελτιστοποιεί τις εντυπωσιακές δυνατότητες του οχήματος σε μία μεγάλη ποικιλία εδαφών: Κανονική λειτουργία, σπορ λειτουργία, λειτουργία για γρασίδι, χαλίκι και χιόνι, λειτουργία για λάσπη και άμμο, και λειτουργία για βράχους. Για μια άγρια εμπειρία εκτός δρόμου, επιλέξτε τη μοναδική λειτουργία Baja.

Ranger Raptor - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Διεθνές βραβείο Pick-Up 2020

Δεν θέλουμε να καυχηθούμε. Αλλά με έναν τρομερό συνδυασμό σκληρότητας, έξυπνης τεχνολογίας και εξαιρετικής άνεσης, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το Ford Ranger απέσπασε το βραβείο του Διεθνούς Pick-Up για το 2020.

Με τα εύσημα που έχουν απονεμηθεί σε πολλές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του χώρου φόρτωσης και της ασφάλειας, καθώς και της συνολικής άνεσης οδηγού και επιβατών, το Ford Ranger ξεπέρασε όλους τους ανταγωνιστές, αποδεικνύοντας και πάλι το λόγο των περισσότερων πωλήσεων στην Ευρώπη.

Κατασκευασμένο για υψηλές αποδόσεις!

Ranger Raptor - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κατασκευασμένο για υψηλές αποδόσεις

Έχοντας εξελιχθεί από την Ford Performance για τους λάτρεις της γρήγορης off-road οδήγησης, το Ranger Raptor θα κυκλοφορήσει με την ισχύ μιας έκδοσης Bi-turbo του κινητήρα 2.0‑litre EcoBlue diesel της Ford που αποδίδει 213 ίππους και ροπή 500 Nm και το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της μάρκας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια απαράμιλλη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον τα ειδικά κατασκευασμένα ελαστικά εκτός δρόμου, σας επιτρέπουν να κυριαρχείτε σε όλα τα εδάφη, από ψηλούς αμμόλοφους και πυκνή λάσπη, μέχρι γρήγορες διαβάσεις ποταμών και απότομους ορεινούς δρόμους.

Ranger Raptor - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Προηγμένο τεχνολογικό σύστημα ασφαλείας

Είτε ταξιδεύετε σε αυτοκινητόδρομο είτε διασχίζετε ποτάμια, το Raptor είναι εξοπλισμένο με έξυπνα συστήματα ασφαλείας, σχεδιασμένα για να διατηρούν εσάς και τους συνεπιβάτες σας ασφαλείς. Το σύστημα προστασίας από ανατροπή και το σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου ευστάθειας, σάς βοηθούν να παραμένετε ασφαλείς σε όλες τις συνθήκες. Ενώ το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και το αυτόνομο σύστημα έκτακτης υποβοήθησης πέδησης, λειτουργούν δραστικά μειώνοντας την πιθανότητα ατυχήματος.

Ranger Raptor - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κατασκευασμένο για να πηγαίνει παντού

Το ολοκαίνουργιο Ford Ranger Raptor είναι κατασκευασμένο για να αντιμετωπίζει ακραίες συνθήκες εκτός δρόμου. Το μοναδικό, άκρως ανθεκτικό, ενισχυμένο πλαίσιό του, χρησιμοποιεί υψηλής αντοχής ατσάλια με μειωμένη περιεκτικότητα κραμάτων, για να αντέχει την υψηλή καταπόνηση που επιφέρει η off-road αγωνιστική οδήγηση. Η απόσταση 281 mm από το έδαφος συνδυάζεται επίσης με την ικανότητα διέλευσης 850 mm νερού. Κάθε χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί ώστε να διασφαλίζει ότι το Raptor προσφέρει ασύγκριτη οδηγική εμπειρία εκτός δρόμου.

Ford Ranger Raptor Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Ranger Raptor

Ranger Raptor - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

[1] Παραμένει ευθύνη του οδηγού να εξασφαλίζει ότι συμμορφώνεται διαρκώς με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο