Skip links

Ford Tourneo Connect

Εργασία και προσωπική ζωή σε ισορροπία

Δες το video

Δείτε τα προωθητικά προγράμματα της Ford

Μάθετε περισσότερα

FORD TOURNEO CONNECT

Αν αναζητάτε ένα αυτοκίνητο πέντε ή επτά θέσεων, που θα μπορούσε να σας βοηθήσει τόσο στην εργασία σας όσο και στα μακρινά ταξίδια σας, τότε το Ford Tourneo Connect είναι το κατάλληλο όχημα για εσάς.

Το όχημα προσφέρει ένα έξυπνο ευέλικτο σύστημα καθισμάτων. Διαθέτει επίσης πρωτότυπες, προαιρετικές τεχνολογίες, τις οποίες μπορεί να περιμένετε να βρείτε σε πλουσιότερα μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την μεταφορά ανθρώπων. Υπάρχουν εξελιγμένα αλλά φιλικά προς το χρήστη συστήματα, που σας επιτρέπουν να συνδέεστε ασύρματα, να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την ταχύτητά σας ακόμη και να προστατεύτε τους πεζούς γύρω σας.

Με μια αναβαθμισμένη εξωτερική και βελτιωμένη εσωτερική καμπίνα καθώς και προηγμένη απόδοση, το Tourneo Connect αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για οποιοδήποτε και ό,τιδήποτε  χρειάζεστε.

Tourneo Connect - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ευέλικτα καθίσματα

Ο χώρος είναι πλούσιος στο Tourneo Connect, με δύο συρόμενες πίσω πόρτες και άνεση για 5 επιβάτες. Παράλληλα, το μεγαλύτερο Grand Tourneo Connect προσφέρει την επιλογή 5 έως 7 θέσεων. Και στα 2 μοντέλα, η 2η σειρά διαθέτει καθίσματα διαιρούμενα 60:40. Οι πλάτες διπλώνουν προς τα εμπρός σε οριζόντια θέση ενώ ολόκληρα τα καθίσματα μετακινούνται προς τα εμπρός, διευκολύνοντας την πρόσβαση στην 3η σειρά καθισμάτων. Τα καθίσματα της 2ης και της 3ης σειράς διπλώνουν επίσης προς τα εμπρός σε οριζόντια θέση, δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια για τις αποσκευές σας. Εύχρηστες αποθηκευτικές λύσεις, όπως τα ντουλάπια οροφής για τα πράγματα των επιβατών, επιτρέπουν να διατηρείται η καμπίνα σε τάξη. Είτε θέλετε να μεταφέρετε 7 ενήλικες επιβάτες, είτε ένα καγιάκ, ή και όλα μαζί, μπορείτε να εμπιστευθείτε το Grand Tourneo Connect.

Tourneo Connect - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σας βοηθάει να παραμένετε εντός των ορίων ταχύτητας

Εντοπίζει τις οδικές πινακίδες ορίου ταχύτητας και απαγόρευσης προσπέρασης μέσω της κάμερας εμπρός και τις εμφανίζει στον πίνακα οργάνων. Αναλύει τις πληροφορίες και σας βοηθά να διατηρήσετε το όριο ταχύτητας που ισχύει.

Επιδόσεις και Αποδοτικότητα

Tourneo Connect - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Νέος κινητήρας diesel 1,5 λίτρων Ford EcoBlue

Με ισχύ από 100 ίππους (74 kW) έως 120 ίππους (88 kW). Η γκάμα προηγμένων κινητήρων diesel υψηλής απόδοσης 1,5 λίτρων Ford EcoBlue του Tourneo Connect συνδυάζει ευέλικτη ισχύ για την οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2από μόλις 110 g/km

Tourneo Connect - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6”, η οποία διαθέτει χειρονομίες “τσιμπήματος και σάρωσης” για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

Tourneo Connect - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Τώρα το παρκάρισμα έγινε παιχνίδι

Το σύστημα Active Park Assist μπορεί να σας κατευθύνει σε θέσεις στάθμευσης, όπου μπορείτε να παρκάρετε παράλληλα ή κάθετα. Απλά πιέστε ένα κουμπί και οι αισθητήρες αυτού του πρωτοποριακού συστήματος εντοπίζουν έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης, καθώς περνάει το αυτοκίνητο δίπλα από αυτόν. Στη συνέχεια, σας κατευθύνει αυτόματα, ενώ το μόνο που κάνετε είναι να λειτουργήσετε το γκάζι, τις ταχύτητες και το φρένο (σύμφωνα με τις οδηγίες στην οθόνη και τα ηχητικά σήματα). Θα σας βοηθήσει επίσης να βγείτε από τις θέσεις παράλληλης στάθμευσης.

Ford Tourneo Connect Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Tourneo Connect
Tourneo Connect - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Eκδόσεις Ford Tourneo Connect
Δείτε το αρχείο (PDF 2.3MB)
Ενημερωτικό έντυπο Ford Tourneo Connect
Δείτε το αρχείο (PDF 8.1MB)
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Διαμορφώστε το δικό σας Ford Tourneo Connect

Διαμόρφωση

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και τα νέα μοντέλα της Ford
    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.