Skip links

Ford Transit Chassis Cab

Έτοιμο για δουλειά όποτε είστε κι εσείς

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
8,5-13,3* 130-170* 360-405*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Το νέο Ford Transit Chassis Cab είναι το απόλυτα ευέλικτο όχημα Transit. Το βαν μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες, είτε χρειάζεστε ένα όχημα με καρότσα, ανατρεπόμενο, με ψυκτικό θάλαμο ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, αυτό είναι το πιο δυνατό, αξιόπιστο και ανθεκτικό Transit Chassis Cab που έχει υπάρξει.

Transit Chassis Cab - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σχεδιασμένο να δίνει λύσεις

Το νέο Ford Transit Chassis Cab διατίθεται με προηγμένη τεχνολογία για να διευκολύνει τον επαγγελματία σε κάθε μετακίνηση. Για παράδειγμα, το ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης της διεύθυνσης προσαρμόζεται για να κάνει το τιμόνι ελαφρύ και εύκολο σε χαμηλές ταχύτητες και σταθερό και σκληρότερο σε υψηλότερες ταχύτητες. Ενώ το Intelligent Adaptive Cruise Control βοηθά να κάνετε την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο λιγότερο κουραστική και πιο οικονομική. Και με επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, όπως Normal, Slippery, Mud/Rut, Tow/Haul και EcoMode, μπορείτε να προσαρμόσετε το χειρισμό οχημάτων για να ταιριάζει απόλυτα στην εργασία.

Transit Chassis Cab - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Το κλειδί για έναν πιο συνδεδεμένο κόσμο

Το Transit Chassis Cab είναι τώρα διαθέσιμο με ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect[1]. Το σύστημα ξεκλειδώνει μια σειρά ισχυρών πλεονεκτημάτων, όπως έως και 4G WiFi[2] για έως και δέκα συσκευές και ενημερώσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο[3] που μεταδίδονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης SYNC 3. Όταν συνδέεστε στην εφαρμογή FordPass Pro, μπορείτε να ελέγξετε αν κλειδώσατε τις πόρτες και, στη συνέχεια, μπορείτε να τις κλειδώσετε ή να τις ξεκλειδώσετε από απόσταση. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την κατάσταση έως και πέντε συνδεδεμένων επαγγελματικών οχημάτων, ακόμη και να ελέγξετε αν απαιτείται συντήρηση.

Άψογος συνδυασμός σχεδίασης & λειτουργικότητας

Transit Chassis Cab - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κατασκευασμένο για να σας κρατάει ασφαλείς

Από την προειδοποίησή σας σε πιθανούς κινδύνους σύγκρουσης, έως τη βοήθειά σας στη διατήρηση της πρόσφυσης και της σταθερότητας με έξυπνα συστήματα: η ασφάλειά σας είναι το μέλημά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Transit Chassis Cab είναι εξοπλισμένο με έξυπνες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού και συστήματα ασφαλείας, όλα με στόχο να παραμείνετε εσείς, το όχημά σας και το φορτίο του προστατευμένο.

Transit Chassis Cab - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Φημισμένη ευελιξία

Το Ford Transit Chassis Cab είναι γνωστό για την ευελιξία του και καθότι διατίθεται με διαφορετικές προαιρετικές επιλογές Gross Vehicle Mass (GVM), είναι η ιδανική πλατφόρμα για ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων μετατροπών. Και με χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου έως 2.683 κιλά, είναι το όχημα που έχει σχεδιαστεί για να κάνει σύντομη την οποιαδήποτε εργασία.

Transit Chassis Cab - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Μέγιστο κράτημα με ελάχιστη προσπάθεια

Το προηγμένο Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (TCS) αποτρέπει το υπερβολικό σπινάρισμα των τροχών και σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα και ανάλογες επιδόσεις και ευστάθεια όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. Το σύστημα παρακολουθεί διαρκώς και ρυθμίζει την ισχύ στους μεμονωμένους τροχούς του οχήματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή και κράτημα κατά την επιτάχυνση.

Ford Transit Chassis Cab Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Transit Chassis Cab

Transit Chassis Cab - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

[1]Το ενσωματωμένο μόντεμ θα συνδεθεί τη στιγμή της παράδοσης του οχήματος. Μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε ή όχι σε ορισμένες ενέργειες κοινοποίησης δεδομένων. Η τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές το 2019 και οι υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν το 2020.

[2]Το Wi-Fi Hotspot (έως 4G LTE) περιλαμβάνει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της λειτουργίας ασύρματων δεδομένων, η οποία ξεκινά με την ενεργοποίηση και λήγει με το πέρας 3 μηνών ή όταν καταναλωθεί όγκος δεδομένων 3GB, όποιο συμβεί πρώτο. Έπειτα, θα απαιτείται μια συνδρομή στη Vodafone. Ανατρέξτε στον δικτυακό τόπο της Vodafone για λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα δεδομένων τους. Για να επωφεληθείτε της ενσωματωμένης δυνατότητας Wi-Fi hotspot, ένα όχημα Ford του 2019 πρέπει να συνοδεύεται από τον κατάλληλο εξοπλισμό και απαιτείται ένα πρόγραμμα δεδομένων. Κάλυψη και υπηρεσίες δεδομένων δεν διατίθενται παντού και μπορεί να ισχύουν οι όροι για το πρόγραμμα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων μηνυμάτων και δεδομένων.
[Η ενεργοποίηση του Wi-Fi είναι ανεξάρτητη από την ενεργοποίηση του ενσωματωμένου μόντεμ. Η δοκιμαστική περίοδος του Wi-Fi ξεκινά με την ενεργοποίηση του Wi-Fi, η οποία μπορεί να είναι κατά την ίδια χρονική στιγμή ή κάποια στιγμή μετά την ενεργοποίηση του ενσωματωμένου μόντεμ.]

[3]Η πρόσβαση στο Live Traffic είναι δωρεάν για τα πρώτα 2 έτη από την αγορά ενός νέου Ford που διαθέτει το SYNC 3 με πλοήγηση. Έπειτα, θα ισχύει ένα τέλος άδειας χρήσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο