Skip links

Νέο Ford Transit Courier

Ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας ευκολότερη

Δες το video
ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΦΟΡΤΩΣΗΣ
ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ
(kg)
ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΦΟΡΤΙΟΥ
(m.)
2,91 κ.μ.* Έως 735 κιλά* 1,8*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

ΝΕΟ FORD TRANSIT COURIER

Το ευέλικτο Νέο Transit Courier μπορεί να είναι το πιο συμπαγές βαν στη γκάμα μας, αλλά έχει πολλά να προσφέρει καθώς διαθέτει τη φημισμένη πρακτικότητα των μεγαλύτερων οχημάτων. Για παράδειγμα, τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του που φτάνει τα 2,3 κυβικά μέτρα, ώστε να μπορείτε να φορτώνετε σε αυτό περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο βαν της κατηγορίας του.

Στη νέα αυτή έκδοση θα βρείτε μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες. Αυτές περιλαμβάνουν, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο που σας επιτρέπει να κάνετε και να δέχεστε τηλεφωνήματα χωρίς να αγγίζετε το κινητό σας, το σύστημα που σας βοηθάει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την ταχύτητά σας, αλλά και να προσέχετε τους πεζούς γύρω σας. Οι κινητήρες του οχήματος έχουν επίσης αναβαθμιστεί, καθιστώντας το πιο οικονομικό από ποτέ.

Transit Courier - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Το ιδανικό για εσάς βαν

Μια ποικιλία εξωτερικών χρωμάτων, ζαντών και εξοπλισμού, σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το τέλειο όχημα για σας.
Το πάτωμα του χώρου φόρτωσης του Transit Courier μήκους 1620 mm, προσφέρει πλούσιο χώρο για το φορτίο σας, τις εργαλειοθήκες σας ή τον εξοπλισμό σας. Eπίσης με το προαιρετικό χώρισμα με αναδιπλούμενο πλέγμα και αναδιπλούμενο προς τα εμπρός κάθισμα συνοδηγού, ο χώρος φόρτωσης φτάνει μέχρι το ταμπλό, για να μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα με μήκος έως 2,59 m.

Transit Courier - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control επιτρέπει στο όχημα να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα, που έχετε εσείς ορίσει, ενώ το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (Adjustable Speed Limiter) σας επιτρέπει να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αυτό αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις σας πιο ξεκούραστες.

Τεράστιος χώρος. Εύκολη πρόσβαση.

Transit Courier - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ο χώρος φόρτωσης και η πρόσβαση σε αυτόν είναι εντυπωσιακά

Το έξυπνα σχεδιασμένο Νέο Transit Courier διαθέτει εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης τόσο στο μήκος και πλάτος όσο και στο ύψος. Η επιφάνεια του χώρου φόρτωσης είναι 1,620 mm και παρέχει χωρητικότητα 2,3 κυβικών μέτρων. Με το στάνταρτ διαχωριστικό πλέγμα τοποθετημένο, η συρόμενη πλευρική πόρτα ανοίγει για να αποκαλύψει ένα χώρο 453 mm, που επιτρέπει να γίνεται πιο εύκολα η φόρτωση και εκφόρτωση.

Transit Courier - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Σημεία πρόσδεσης για να παραμένει ασφαλές το φορτίο σας

Τα σημεία πρόσδεσης συνήθως τοποθετούνται στο πάτωμα. Μπορεί να είναι δύσκολο να τα φτάσετε όταν προσπαθείτε παράλληλα να δέσετε το φορτίο σας. Έτσι, το Transit Courier έχει σημεία πρόσδεσης που βρίσκονται ακριβώς πάνω από το δάπεδο στο πλευρικό τοίχωμα του χώρου φόρτωσης. Αυτό αφήνει το πάτωμα ελεύθερο από εμπόδια και διευκολύνει την πρόσβαση, ενώ παράλληλα κάνει ευκολότερο τον καθαρισμό.

Transit Courier - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Πίσω προφυλακτήρας που αποτελείται από πολλά τμήματα για εύκολη επισκευή

Στο νέο Transit Courier, αντίθετα με άλλα βαν της κατηγορίας του, δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης ολόκληρου του προφυλακτήρα, σε περίπτωση που προκληθεί κάποιο βαθούλωμα σε ένα κομμάτι αυτού. Αυτό οφείλεται στον σχεδιασμό του, σύμφωνα με τον οποίο είναι χωρισμένος σε 3 τμήματα, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε τμήμα μπορεί να αντικατασταθεί χωριστά, μειώνοντας έτσι και το κόστος της επισκευής.

Ford Transit Courier Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Transit Courier

Transit Courier - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο