Skip links

Ford Transit Custom

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, φτιαγμένο για σκληρή δουλειά.

Δες το video
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
(lt/100km)
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(PS)
ΡΟΠΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ
(Nm)
6,8-9,8* 105-170* 310-415*

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ

FORD TRANSIT CUSTOM

Το Transit Custom είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα, τη λειτουργική αξιοπιστία και την ανωτέρου επιπέδου σχεδίαση και κατασκευή του. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε μια ακόμα μεγαλύτερη σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών και έξυπνων τεχνολογιών. Επιπλέον, υψηλότερες επιδόσεις χάρη στην γκάμα των προηγμένων κινητήρων diesel ή των διαθέσιμων υβριδικών επιλογών. Το αποτέλεσμα είναι ένα βαν τόσο εξελιγμένο και εκλεπτυσμένο, όσο ποτέ άλλοτε.

Transit Custom - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Κορυφαίος στην κατηγορία του χώρος φόρτωσης

Το Transit Custom μπορεί να μεταφέρει εύκολα στάνταρ φύλλα 8′ x 4′ τοποθετημένα επίπεδα στο δάπεδο ή τρεις ευρωπαλέτες. Χάρη στον άνετο και πρωτοποριακό αποθηκευτικό χώρο του, που επεκτείνεται, μπορεί επίσης να μεταφέρει αντικείμενα με μήκος έως και 3,4 μέτρα (L2), χωρίς να εμποδίζει τη χρήση των καθισμάτων συνοδηγού. Συνολικά, το βαν αυτό προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης έξι κυβικών μέτρων, με τοποθετημένο το διαχωριστικό – κι αυτό μόνο στην έκδοση με κοντό μεταξόνιο (L1). Η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο (L2) προσφέρει 6,8 κυβικά μέτρα. Διαθέτει επίσης το φαρδύτερο άνοιγμα πλευρικής πόρτας φόρτωσης από οποιοδήποτε όχημα του ιδίου τύπου. Οι συρόμενες θύρες διαθέτουν έναν νέο μηχανισμό, ο οποίος τις διατηρεί σταθερά ανοιχτές για να μπορείτε να φορτώσετε.

Transit Custom - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Ένα εικονίδιο αυτού του σήματος ορίου ταχύτητας ή απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων και αλλάζει κάθε φορά που ανιχνεύει ότι έχει αλλάξει το όριο ταχύτητας.

Ποιο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι κατάλληλο για εσάς;

Transit Custom - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Ένας μικρός ηλεκτρικός κινητήρας μπορεί να βελτιώσει την απόδοση

Το Transit Custom είναι διαθέσιμο στην έκδοση Hybrid. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου και των εκπομπών ρύπων, με έναν μικρό ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία που παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στον κινητήρα καύσης όταν χρειάζεται. Η κινητική ενέργεια και το φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας φορτίζουν την υβριδική μπαταρία των 48 V ενώ οδηγείτε.

Transit Custom - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων

Το Transit Custom Plug-in hybrid (PHEV) χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές πηγές τροφοδοσίας. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας με μπαταρία κινεί το όχημα, ενώ ο βενζινοκινητήρας Ford EcoBoost 1 λίτρου λειτουργεί για την επαναφόρτιση της υβριδικής μπαταρίας και την επέκταση της αυτονομίας του οχήματος. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ηλεκτρικού οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της EV Now, η οποία σας επιτρέπει να οδηγείτε με μηδενικές εκπομπές μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, για μέγιστη αυτονομία 56 χλμ. Η μπαταρία PHEV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας τα περισσότερα σημεία φόρτισης δικτύου εναλλασσόμενου ρεύματος.

Transit Custom - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales

Τεχνολογία diesel υψηλής απόδοσης

Το Transit Custom διαθέτει μια σειρά από κινητήρες diesel Ford EcoBlue 2 λίτρων, με τέσσερα διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης κίνησης που προσφέρουν έως 185 ίππους. Και με το καταλυτικό σύστημα AdBlue® που μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων NOx μετατρέποντάς τα σε άζωτο και νερό, κάθε κινητήρας πληροί επίσης τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.2.

Ford Transit Custom Gallery

Δείτε τις φωτογραφίες του νέου Ford Transit Custom

Transit Custom - Ford New Motion Pazaropoulos • Αγορά, Test Drive, Service, After Sales
Εκδόσεις & Χαρακτηριστικά
Δείτε το αρχείο
Θέλετε να το οδηγήσετε;
Ζητήστε Test Drive

Πολιτική της New Motion Pazaropoulos και της Ford είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της. Η Ford διατηρεί πάντα το δικαίωμα να αλλάζει τα τεχνικά στοιχεία,  τις προδιαγραφές, τα χρώματα και τις τιμές των μοντέλων και των προϊόντων που παρουσιάζονται και περιγράφονται στην παρούσα διαδικτυακή έκδοση, χωρίς προειδοποίηση. Οι εικόνες μπορεί να διαφέρουν, επειδή έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, επομένως, η σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά της τελική έκδοσης μπορεί να διαφέρουν από διάφορες απόψεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο